Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه ۸ برابر ظرفیت معابر خودرو داریم، گفت: اگر مردم تصمیم بگیرند خودروی بی کیفیت نخرند، خودروسازها جز ارتقای کیفیت، کاری نمی توانند بکنند.

به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری، درباره چرایی روند کند نوسازی خودروهای فرسوده با اشاره به آمارهایی که راهنمایی و رانندگی درباره خودروهای تولید شده، منتشر کرده است، گفت: در کل کشور ۲۰ میلیون خودرو شماره گذاری شده است که یک پنجم آن معادل چهار میلیون خودرو، سهم شهر تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد موتور سیکلت هایی که در شهر تهران وجود دارد، سه میلیون است و این در حالیست که وسعت کل معابر تهران ۲۹۱۱ کیلومتر است که نسبت به خودروها بسیار کمتر است یعنی تعداد خودروها ۸ برابر ظرفیت معابر است.

وی بااشاره به خودروهای فرسوده گفت: میزان آلایندگی این خودرو ها بسیار بالاست اما متاسفانه خودروهای جدیدی که به چرخه حمل و نقل وارد می شوند نیز به دلیل نداشتن کیفیت، بعد از مدتی به یک خودروی آلاینده تبدیل می شوند و تفاوتی با یک خودروی فرسوده نخواهند داشت.

عضو کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه برای حل معضل خودروهای فرسوده و آلاینده هم درد و هم درمان را می شناسیم، عنوان داشت: با وجود این هنوز اقدام موثری در این زمینه صورت نگرفته است و به همین دلیل معتقد هستم، یکی از ابزارهایی که باعث تسریع روند خارج کردن خودروهای فرسوده از سوی مسئولین خواهد شد، افکار عمومی و مطالبه آنها است.

وی با اشاره به اینکه کند شدن فرآیند خارج کردن خودروهای فرسوده باعث آلودگی بیشتر خواهد شد، عنوان کرد: منابع ثابت و متحرک دو منبع آلودگی هوا هستند. سهم منبع ثابت مانند کارخانه ها ۲۰ درصد و سهم منبع متحرک مانند خودروها و موتور سیکلت ها حدود ۸۰ درصد است. وقتی آلودگی و بیماری های آن مشخص است، افکار عمومی باید مطالبه کنند تا کیفیت خودروهای تولیدی افزایش پیدا کند. همچنین مردم باید یکدیگر را تشویق به استفاده از حمل و نقل عمومی کنند.

نوری بیان داشت: سیاست و اولویت شورای شهر این است که استفاده از حمل و نقل عمومی به ویژه حمل و نقل ریلی را گسترش دهیم تا هر کسی که نیاز دارد، بتواند به نزدیکترین ایستگاه مترو دسترسی داشته باشد.

وی در خاتمه سخنان خود در یک برنامه رادیویی با تاکید بر اینکه مردم نقش تعیین کننده ای دارند، گفت: مردم در نقش حکومت ها نقش تعیین کننده ای دارند؛ مردم اگر تصمیم بگیرند خودروی بی کیفیت نخرند، خودروسازهای ما کاری نمی توانند بکنند. اگر مردم مرتبا کیفیت خودرو را نقد کنند، خودروسازها نمی توانند بی تفاوت بمانند. اگر خودرو با کیفیت و از رده کالاهای سرمایه ای خارج شود، مطمئنا مردم به راحتی برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده شان عمل می کنند.

منبع: ایسنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۴۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری منطقه سکونت، از بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان در صدور پروانه بهره‌مند شوند.

سیدمرتضی حسام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از دلایل نوسازی و باز آفرینی نکردن بافت‌های فرسوده شهری نداشتن صرفه اقتصادی در نوسازی بناهای ناپایدار است به همین دلیل بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان با همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مصوب شده است.

وی افزود: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیت‌های ساخت‌وساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهم‌شده است که می‌توان به‌صورت کلی به مواردی همچون امکان اعطای یک یا دو طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری از جمله نحوه استقرار بنا و امکان بهره‌مندی از در اضافه اشاره کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری هر منطقه از این ظرفیت تشویقی در صدور پروانه بهره‌مند شوند، معاونت شهرسازی و معماری به‌دلیل تسریع در اعطای ظرفیت‌های کالبدی تشویقی به پروانه‌های درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راه‌اندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.

حسام‌نژاد اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب، ارائه ظرفیت‌های مازاد به تمام پلاک‌های واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیت‌های بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع پلاک‌های ریزدانه کنند، در مصوبه لحاظ شده است که از جمله آن می‌توان به افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد به‌شرط تجمیع بالای ۲۰۰ متر مربع اشاره کرد، همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دو طبقه به‌شرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهم‌شده است.

وی ادامه داد: برای پلاک‌های ریزدانه‌ای که امکان تجمیع یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیت‌های طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد، در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث در اضافه و احداث واحدهای کمتر از حد مجاز فراهم‌شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: شهروندان باید به‌منظور بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌های تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند، همچنین ادارات شهرسازی، معماری مناطق، مدیریت بازآفرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در مورد ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری اعلام می‌کند.

کد خبر 751034

دیگر خبرها

  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودرو‌های فرسوده
  • عرضه نقدی ریسپکت ۲ در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
  • تصاویر | پژو ۲۰۶ و رنو ساندرو در برابر این شاسی‌بلندهای غول‌پیکر، مورچه‌اند
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • اتکا صرف به خودروهای بنزین عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز