Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@09:11:42 GMT

برای ایجاد اشتغال در تهران محدودیت داریم

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۲۷۹۳۰

به گزارش پارس نیوز،

محمدحسین مقیمی استاندار تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اشتغال، بحران آب، حمل و نقل و ترافیک، بافت فرسوده، حاشیه نشینی و آسیب‌های اجتماعی 5 معضل مهم استان تهران هستند که گام برداشتن در جهت حل این مشکلات در دستور کار است.

مقیمی افزود: یکی از محور‌های اصلی که شورا‌ها باید به ما کمک کنند، بحث اشتغال است تا با همفکری و استفاده از دیدگاه‌های مختلف، یک کار مشارکتی و استانی انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از میان ۹۷۵ هزار فرصت شغلی باید ۱۲۶ هزار شغل در استان تهران ایجاد شود، گفت: نمی‌توان همه این مشاغل را در دستگاه‌های دولتی ایجاد کنیم.

استاندار تهران در ادامه افزود: باید مجموعه‌ای از شغل‌های مختلف را ایجاد کنیم.

مقیمی با اشاره به وجود محدودیت در احداث کارخانه‌ها، گفت: نمی‌توانیم کارخانه‌های آلاینده احداث کنیم، باید صنایع غیرآلاینده ایجاد کنیم و این موضوع در ایجاد اشتغال محدودیت ایجاد می‌کند.

وی افزود: در این امر بانک‌ها، دستگاه‎های اجرایی، سازمان های مردم نهاد و شوراها باید کمک کنند.

مقیمی با بیان اینکه ما بحران آب نداریم، بلکه کمبود آب داریم، گفت: نمی‌توانیم اشتغال و نیازهای مردم را تغییر دهیم، باید روش‌هایی را پیش بگیریم که حداکثر صرفه جویی آب را داشته باشند.

استاندار تهران با بیان اینکه ۷۰ درصد آلودگی هوا مربوط به حمل و نقل و ترافیک است، گفت: ۳۵۰۰ دستگاه اتوبوس در شهر تهران فرسوده هستند و باید تعویض شوند، همچنین تردد شبانه کامیون‌های فرسوده در شهر آثار مخربی دارد که در روز محسوس است.

مقیمی با اشاره به اینکه رئیس جمهور دستور تعویض خودروهای فرسوده را داده است، گفت: از طریق صرفه جویی در مصرف گازوئیل، صادرات نفت نیز افزایش می‌یابد و از طریق صندوق توسعه ملی خودروهای جدید را جایگزین خودروهای فرسوده می‌کنیم.

وی با اشاره به ضعف موجود گفت: کارها زمانی انجام می‌شود که پیگیری شود و هر استانی باید پیگیر کارهای خود باشد.

مقیمی با اشاره به سطح پایین زندگی در بافت فرسوده و حاشیه شهر، گفت: در این مناطق امکانات وجود ندارد و همچنین مشاغل سطح پایینی دارند و وضعیت بسیار محدود و نگران کننده است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر توانمندسازی بافت فرسوده و حاشیه نشینی گفت: در این زمینه رئیس جمهور قول داد که طی ۱۰ سال کل منطقه بازآفرینی شود و به این ترتیب ایجاد اشتغال و مقاوم سازی بافت فرسوده را شاهد خواهیم بود.

استاندار تهران با بیان اینکه با شهرداری‌ها پیمان بسته ایم که به هیچ ساختمان غیرمقاومی پایان کار ندهند، گفت: هرگونه تخلفی در این زمینه غیرقابل بخشش است.

وی با اشاره به طرح بازآفرینی شهری گفت: هر شهری که زمین در اختیار سازندگان قرار دهد، کار در آنجا شروع می شود و واحدها بین ساکنان بافت فرسوده و زوجین جوان توزیع می شود.

مقیمی گفت: برای ما افت است که این تعداد معتاد، آمار طلاق و جمعیت زیر خط فقر داشته باشیم.

استاندار تهران با اشاره به آسیب های اجتماعی و مسائل اخلاقی گفت: با همین شاخص‌ها در دنیا ارزیابی می شویم و باید برای حل این مشکلات اقدام کنیم.

وی افزود: باید از این فرصت که دولت و مدیریت شهری با یکدیگر هم راستا هستند استفاده کنیم و به حل مشکلات بپردازیم.

مقیمی خطاب به نمایندگان شهرستان ها گفت: ما تمام وقت در خدمت شما هستیم و نظرات و راهکارهای شما را می طلبیم.

استاندار تهران با بیان اینکه حل این مشکلات به معنای افزایش امید به آینده و کاهش نگرانی‌، یأس و افسردگی مردم است، گفت: برای بهبود شرایط موجود نیاز به فعالیت بیشتر داریم.

مقیمی با بیان اینکه وصل کردن متروهای شهرستان‌ها با شرط در اولویت بودن شهر تهران در دستور کار است، گفت: کارگروهی برای تسریع در روند احداث خطوط مترو حومه شهر تشکیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه سعی می‌شود همه شهرستان‌های اطراف را ازطریق شهرری به تهران متصل کنیم، گفت: زمانی بود که حتی یک متر خط مترو نداشتیم و در حال حاضر 7 خط مترو احداث شده است.

مقیمی با بیان اینکه احداث خطوط مترو نیازمند اعتبارات لازم است، گفت: در برخی از مناطق هنوز مطالعات مهندسی انجام نشده است و در برخی از جاها هم مطالعاتی انجام شده، اما اعتبارات لازم اختصاص داده نشده است.

استاندار تهران با بیان اینکه جلساتی در ستاد مدیریت بحران کشور تشکیل شده است، گفت: در این جلسات مطرح شده است که 10 درصد از نیاز هر استان برای مدیریت بحران تامین شود.

 

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۲۷۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر لزوم برگزاری ایده بازار در دانشگاه‌ها، گفت: امسال در استان همدان متعهد شده‌ایم برای ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار شغل ایجاد کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازهمدان، سیدمجتبی حسینی امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که با همت دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: حدود 42 درصد از تعهد 17 هزار 770 نفری ایجاد اشتغال سال‌جاری در راستای دغدغه دولت سیزدهم برای ایجاد شغل فارغ‌التحصیلان بیکار در استان همدان به این گروه اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه فرصت‌های شغلی باید به درستی و متناسب و متوازن توزیع شوند، تأکید کرد: تحقق هدف ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان بیکار باید با آموزش‌های مناسب و اشتغال‌یابی درست پیش برود. بنا‌بر‌این ابتدا باید با کمک دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تأکید بر اینکه دنیای امروز عصر دانش و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال است، بیان کرد: خارج شدن از تفکرات کلیشه و اداری و فراهم کردن فضا برای ورود ایده‌ها و اندیشه نو، استفاده از تکنیک حل مسئله باید در دستور کار قرار گیرد تا منتج به فعالیت‌های فناورانه و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان شود.

حسینی تأکید کرد: با تعامل بین دانشگاه‌های استان و صنعت و مجموعه اقتصادی استان باید سازو‌کاری در نظر گرفته شود که هر دستگاهی برای اشتغال فارغ التحصیلان چه کارهایی می‌تواند انجام دهد، بر اساس آن موارد را احصا کرده و سند راهبردی در این رابطه تدوین شود که سرلوحه عملکرد استان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مهمترین راهکار ایجاد شغل برای تحصیلکردگان استفاده از ظرفیت های دانش بنیانی است و باید به این مهم توجه شود، افزود: تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد سونامی فناوری باعث شده برخی مشاغل رود یا در آینده از دست خواهد رفت بنابراین حتما باید نوآور و به‌روز باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با تاکید بر اینکه سال جاری تمرکز استان بر توسعه سرمایه‌گذاری، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌هایی است که منجر به توسعه اشتغال در فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌شود، گفت: پیشنهاد ما این است دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند که از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند تا نتیجه آن به صورت عملیاتی مشهود شود.

حسینی، همچنین خواستار برگزاری ایده بازار در دانشگاه‌ها شد و افزود: پاشنه آشیل دولت سیزدهم مسئله اشتغال است و ما باید توجه به اشتغال‌آفرینی و هدایت شغلی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی با بیان اینکه ایجاد گرایش‌های بین رشته‌ای و تغییر سرفصل برخی دروس توسط دانشگاه‌های استان می‌تواند در رفع مشکل به کار‌گیری فارغ‌التحصیلان موثر باشد، بیان کرد: هدف اصلی ما تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار با تمرکز بر دانشجویان و فارغ التحصیلان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان آموزش، کارآفرینی و اشتغال را سه مؤلفه رشد جامعه دانست و گفت: دانشگاه محور فرهنگ، کارآفرینی و اقتصاد است. براین اساس باید به دنبال توسعه کارآفرینی در دانشگاه بود و سرمایه‌گذاری‌ها باید با اکوسیستم منطقه سازگاری داشته باشد.

حسینی تأکید کرد: اقتصاد و کارآفرینی باید در دانشگاه نقش محوری داشته باشد و در همه پیوندها و لایه‌های آن پیاده‌سازی شود؛ هر دانشگاه باید بر اساس توانایی و محیط پیرامونی خود مدل کارآفرینی ویژه خود را ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند